U klubu trenutno djeluju 3 ekipe: škola košarke, juniorska i seniorska ekipa.

 

Škola košarke od samih početaka održavala se na VI.OŠ pod vodstvom profesora Zlatka Knolmajera te je ta tradicija i dalje nastavljena. Od 2016. godine pokrenute su škole košarke na još dvije osnovne škole, II. OŠ i IV. OŠ pod vodstvom trenera Tibora Vukovića i Hrvoja Pizeka. Na VI.OŠ treniraju djevojčice do 10 godina dok na II.OŠ i IV.OŠ treniraju djevojke od 10 do 14 godina. Cilj škola je upoznate djevojke sa osnovnim elementima košarke te ukazati na važnost sporta prilikom odrastanja.

Selekcija škola košarke natječe se u Z-12 ligi koju organizira košarkaški savez Koprivničko-križevačke županije.

 

Juniorska ekipa trenira zajedno sa seniorskom ekipom u dvorani Graberje Varaždin pod vodstvom trenerice Ide Šnidarić. Ekipa se sastoji od djevojaka koje su prošle školu košarke i upoznate su sa osnovnim elementima košarke. Juniorsku ekipu čine djevojke od 14 do 18 godina. Ekipa se natječe u Z-18 ligi koju organizira košarkaški savez Koprivničko-križevačke županije. 

 

 

 

Seniorska ekipa trenira u dvorani Graberje Varaždin pod vodstvom trenerice Ide Šnidarić. Ekipa se sastoji od najboljih pojedinaca iz juniorske ekipe te igračica iznad 18 godina. Dugi niz godina ekipa je sudjelovala u Hrvatsko A2 ligi no od 2016. godine natječe se u međunarodnoj Extra LPI.SI ligi. U ligi sudjeluju ekipe iz Slovenije, Austrije i Hrvatske.

ŽKK Vindi

Adresa

Dvorana Graberje

42000 Varaždin

Hrvatska

Kontakt

Ida Šnidarić

099/440-2829

info@kkvindi.hr

Web by eSENTIO